Modernizarea pietelor

Unele distruse de incendii sau calamitati naturale, altele pur si simplu cazute prada timpului, pietele din sectorul 5 erau, pana nu de mult, aproape nefrecventabile. In doar cativa ani, piețele au trecut prin procese de modernizare si extindere, iar acum se prezinta ca veritabile complexe comerciale. Piata 13 Septembrie s-a confruntat timp de 8 ani cu probleme legate de revendicarea terenului. Primaria Sectorului 5 a castigat procesul in cauza si in consecinta se vor efectua in scurt timp lucrari de modernizare si pentru aceasta piata.

 

Printr-un proiect sustinut din fonduri europene se va reabilita si Piata George Cosbuc. Vorbim despre o zona istorica ce merita o fata noua de care bucurestenii sa fie mandri.

 

Multi cetateni din sector au raspuns pozitiv la ideea infiintari unor piete agroalimentare volante, care sa satisfaca nevoile locuitorilor prin amplasarea acestora in vecinatatea blocurilor. O astfel de piata volanta functioneaza cu succes pe platoul din fata Academiei Militare. Ne dorim ca toti locuitorii sectorului sa beneficieze de cele mai civilizate conditii si de cele mai avantajoase preturi in toate pietele aflate in administrarea Primariei Sectorului 5. 

 

 

Galerie foto