Primaria

Vrem transparenta! De aceea, iti oferim acces direct la oricare dintre reprezentantii politici prezenti in Consiliul local. Indiferent de formatiunile politice din care fac parte, apeleaza-i cu incredere: suntem aici pentru voi si e normal sa stabilim cat mai multe puncte de contact. Credem ca numai asa putem vorbi de o transparenta reala!
 
Mai presus de toate, cetatenii sunt cei care conduc Sectorul 5. Prin lucrurile marunte, de zi cu zi, cum ar fi pastrarea curateniei, prin cele mai puţin frecvente, cum ar fi votul pentru primar, o dată la patru ani, determina cât de bun si frumos devine sectorul in care traim.
 Suntem peste 280.000 de locuitori in sectorul 5, si impreună, prin lucrurile pe care alegem sa le facem sau sa nu le facem, determinam ca acest sector sa fie asa cum este, cu bune şi cu rele.

Impreuna putem face ca lucrurile sa fie mai bune. Impreuna hotaram felul in care acest sector este condus.
 
Prin rolul activ pe care il avem în comunităţile noastre, prin propunerile de îmbunătăţire la nivel local, prin participarea la întâlnirile publice pe care primarul le ţine. 
Prin alegerile pe care le facem pentru Consiliul local si Primar, dar si prin participarea activa ca si candidati - toate vin in sprijinul scopului nostru colectiv de a schimba Sectorul 5 in bine. 
 


De aceea, avem nevoie ca fiecare dintre dumneavoastra sa deveniti parte activa la luarea deciziilor. Exprimarea opiniei, sugestiile, situatiile care necesita atentia Primariei si pe care ni le puteti semnala – toate acestea sunt elemente care ne ajuta sa luam cele mai corecte decizii. Pentru oricare dintre acestea, scrieti-ne la vreausaspun@sector5.ro
 
AUDIENTE