Cetateni

Mai presus de toate, cetatenii sunt cei care conduc Sectorul 5. Lucrurile marunte, de zi cu zi, cum ar fi pastrarea curateniei, prin cele mai puţin frecvente, cum ar fi votul pentru primar, o dată la patru ani, decid cât de sigur si plăcut devine sectorul in care traim.
 
Sute de mii de locuitori - cat un oraş mare
Există peste 288.000 de locuitori in Sectorul 5. Împreună, prin lucrurile pe care alegem sa le facem sau sa nu le facem, contribuim la structura sectorului 5 asa cum este, cu bune şi cu rele. Impreuna putem face ca lucrurile sa fie mai bune. Impreuna hotaram felul in care acest sector este condus.
Prin rolul activ pe care il avem în comunităţile noastre, prin propunerile de îmbunătăţire la nivel local, prin participarea la întâlnirile publice pe care primarul le ţine; prin alegerile pe care le facem pentru Consiliul local si Primar, dar si prin participarea activa ca si candidati - toate vin in sprijinul scopului nostru colectiv de a schimba Sectorul 5 in bine. 
 
Votul in alegeri 
Dacă aveti 18 ani sau peste, locuiti în sectorul 5 şi sunteti înregistrati pe listele de vot, puteti vota în alegerile locale din Sectorul 5. Acestea includ alegeri pentru consiliul local si primarul sectorului 5.
Alegerile pentru primar şi consiliul local au loc la fiecare patru ani. Următoarele alegeri vor fi în 2016.
 
Deciziile pe care le luam se rasfrang asupra bunastarii tuturor cetatenilor Sectorului 5. De aceea, avem nevoie ca fiecare dintre ei sa devina parte activa la luarea deciziilor. Exprimarea opiniei, sugestiile, situatiile care necesita atentia Primariei si pe care ni le puteti semnala – toate acestea sunt elemente care ne ajuta sa luam cele mai corecte decizii. Pentru oricare dintre acestea, scrieti-ne la vreausaspun@sector5.ro