Zilele Recoltei continua in Sectorul 5

Zilele Recoltei continua in Sectorul 5

        Zilnic, 30.000 de bucureșteni au petrecut câmpenește la Târgul „Zilele Recoltei” din Piața Ferentari

 

        Primele 3 zile ale Târgului „Zilele Recoltei” s-au bucurat de un mare succes în rândul locuitorilor Sectorului 5, dar și al bucureștenilor din alte sectoare ale Capitalei, aproximativ 30.000 de vizitatori participând zilnic la manifestarea organizată în premieră în Sectorul 5, în Piața Ferentari.

Platoul din imediata apropiere a acestui centru comercial a găzduit concerte explozive și recitaluri susținute de Viorica și Ioniță din Clejani, Maria Dragomiroiu, Zuralia, Frații Ioniță Band și Ruby.

Producătorii prezenți la târg au vândut în întregime stocurile de fructe și legume cu care se prezentaseră în prima zi a târgului, dar s-au aprovizionat din nou pentru săptămâna care urmează.

Așadar, până pe 16 octombrie a.c. inclusiv, „Zilele Recoltei” îi așteaptă pe bucureșteni să guste din produsele tradiționale românești și să petreacă momente speciale, relaxându-se în aer liber.

          Zilnic, în intervalul 18.00 – 19.30, pe scena special amenajată în Piața Ferentari vor avea loc reprezentații artistice susținute de micuții talentați din Sectorul 5, reuniți în cadrul Clubului Copiilor.   

          Sfârșitul de săptămână va aduce multe alte surprize muzicale, printre care un concert extraordinar susținut de Gipsy Casual.  foto