„Nunta de Aur”, surpriză a Primarului Daniel Florea pentru peste 300 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie

„Nunta de Aur”, surpriză a Primarului Daniel Florea pentru peste 300 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie

 650 de seniori ai Sectorului 5 au sărbătorit luni, 26 septembrie, într-un cadru festiv, „Nunta de Aur”, eveniment socio-cultural dedicat cuplurilor din Sectorul 5 care au împlinit de-a lungul ultimilor 3 ani 50 de ani de căsnicie.

Organizat de Primăria Sectorului 5, la Crystal Palace Ballrooms, sălile „Londra” și „București”, evenimentul s-a adresat vârstnicilor care au ales, timp de 5 decenii, să trăiască o frumoasă poveste de dragoste pe drumul vieții în doi, constituind un adevărat exemplu de iubire, prețuire și devotament pentru generația tânără, prin propagarea valorilor tradiționale ale familiei.

Prezent la eveniment alături de famila sa, Primarul Daniel Florea a împărțit bucuria unei căsnicii trainice alături de venerabilele cupluri, cărora le-a răsplătit fidelitatea prin organizarea unei mese festive, precum și prin înmânarea de diplome, flori și plachete aniversare, care să le reamintească în timp de acest frumos moment.

Momentul aniversar a fost presărat cu surprize musical - artistice, menite să întregească atmosfera specială a acestor clipe de neuitat.

„Este extraordinar faptul că ați reușit ca în 50 de ani de căsătorie să ajungeți să realizați o serie de lucruri minunate împreună și că ați rămas la fel de uniți ca la început. Vă mulțumesc că ați răspuns invitației noastre și că ne sunteți astăzi alături, împărtășindu-ne din experiența dumneavoastră de a trăi bucuriile și trăinicia unei frumoase vieți în doi!”, a declarat Daniel Florea, Primarul Sectorului 5.  galerie foto